Info persoons gegevens

Onderstaande overeenkomst informeert u over de privacy wet:

A - Door het aanvragen van een offerte zowel telefonisch als wel het invullen van het contactformulier op onze website Ten Berge tuinhuizen, gaat u akkoord met het verstrekken van uw persoonsgegevens.

B- Ten Berge tuinhuizen gebruikt enkel uw persoonsgegevens en de opslag hiervan voor het aanbieden van een vrijblijvende offerte en het verwerken van de facturen.

C- De medewerker van Ten Berge tuinhuizen is als enige medewerker bevoegd en middels wachtwoorden de beveiligde database te benaderen en de persoonsgegevens in te zien en te verwerken zoals genoemd onder pnt.B

D - Ten Berge tuinhuizen beperkt zich tot de strikt noodzakelijke persoonsgegevens voor het verwerken zoals onder pnt.B aangegeven en worden niet langer bewaard dan nodig is.

E- Aanvrager van een vrijblijvende offerte dient bij geen verdere interesse Ten Berge tuinhuizen hiervan te informeren. Ten Berge tuinhuizen zal de desbetreffende persoonsgegevens van de aanvrager verwijderen.

F- Ten Berge tuinhuizen wisselt uw gegevens niet uit met andere bedrijven en of derden of voor reclame doeleinden.

H- Mocht er onverhoopt onbedoeld informatie vrijkomen dan zal Ten Berge tuinhuizen direct de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte stellen en passende maatregelen nemen om het vrijkomen van verdere gegevens te voorkomen.

 

Bestelling

Via telefonisch overleg 06-21938623
Email: info@tenbergetuinhuizen.nl
Leveringsvoorwaarden: af bedrijf.
Betalingsvoorwaarden: 50% vooruitbetaling
Restbedrag op de dag van levering en montage.
Levertijd: in onderling overleg.
Transportkosten: geen binnen Nederland en naar buitenland berekend vanaf de grens.
Alle prijzen zijn inclusief montage en transportkosten incl.btw
Betaling door storting op: Rabobank: IBAN: NL44 RABO 0364 724 889
Kvk-nummer: 81871600

 

De website is met zorg en aandacht opgesteld, voor eventuele fouten of onjuistheden kunnen wij echter geen verantwoording nemen.